Nincs véletlenül valami olasz felmenő apai ágon a családunkban??
Mert azt hiszem a mi gyerekeink genetikailag rajonganak az olasz konyháért.
Doresz köztudottan a pizza megszállottja.
Daninál pedig, na mi hozta meg az áttörést a darabos kajákat illetően?
Na mi???
A bolognai spagetti!
Örök hálám a Nestle-nek, amiért kifőzött egy ilyen ínycsiklandó bébiételt :-)! (Egyébként az ötlet, hogy ezzel a kajával próbálkozzak, Szilvitől származik, Levi is ekkor adta meg magát a darabosaknak...) Szóval a 8 hónapos bolognai papiban rendes darab tészták vannak. Amikor az első kanállal benyomtam a Kismukk szájába, akkor kezdődött volna már a szokásos öklendezés-história, ám megízlelte, és úgy döntött, ez jöhet akkor is, ha darabos. Nyelte, mint kacsa a nokedlit. Sajnos csak egy üveggel volt itthon, pedig szeretett volna még.
Azt hiszem egyébként, lassan elkezdek neki főzni, nem bírja a mi pénztárcánk a kajaadagokat, amiket ő egy-egy étkezésre elfogyaszt...
0 Comments:
Post a Comment