2007. szeptember 5., szerda

Dani a tilosban


Már számtalanszor megtiltottam Daninak a yuccával való közelebbi ismerkedést, ő mégis újra és újra ott köt ki a növény tövében... Halálosan unom már a "Nem, Pfúj, Nem szabad" vezényszavak örökös használatát, így úgy döntöttem, egyszer kipróbálom, mit csinál Dani hálószobánk egyetlen zöldjével (persze felkészülve arra, hogy a virágföld megevése elötti utolsó pillanatban azért majd közbe kell lépnem).

Dani tehát odamegy a yuccához. Felkapaszkodik. Hátranéz, vigyorog - itt szokott jönni a "Nem, Pfúj, Nem szabad - ezúttal azonban szabad a pálya. Dani tehát néhány másodperc gondolkodás után beletúr a virágföldbe. Komolyan vizsgálgatja. És NEM veszi a szájába! Lehet, hogy a gyerekünk megérett a homokozásra! Kár, hogy most pont nem a homokozós időszak jön!


Mindenesetre azóta a yucca a komódunk tetején díszeleg, ugyanis miután egyszer megengedtem neki, többet nem lehetett távol tartani tőle...

1 Comment:

Névtelen said...

Szia Dani!

Most akkor hidász leszel vagy biológus? Lassan el kellene döntened:) Bár a legyes história után már volt egy sejtésem, de a pálmával kapcsolatos szenvedélyed arra enged következtetni, hogy jelenleg nem a mérnöki tevékenységek izgatnak. No de sebaj, majd ha jön a legó és építőkocka korszak...;)
Ja és Balázstiszteletbelikeresztapád eltanulta tőled a börrögést. Azóta is néha rájön és börrög nekem:)

Puszi:
JuditKeresztanyu