2009. július 14., kedd

Együtt

Dokumentálnom kell, hogy 2009. július 13-án éjjel Dani és Zorka első közös-szobás éjszakájukat töltötték el.
Mi szeretjük a bonyolult dolgokat, úgyhogy nem Zorka költözött át Dani szobájába, hanem mi költöztünk át a régi gyerekszobába, ami most a hálónk lett, a mi régi hálónk pedig ezentúl hatalmas és tágas gyerekszobaként fog funkcionálni. A hirtelen költözés ötlete este 8-kor szállt meg minket, úgyhogy 11-ig pakoltunk, bútorokat húzogattunk, rendezgettünk, ma délután felkerülnek a polcok-képek-lámpák a falakra, úgyhogy ezzel lesz teljes a költözés.
Az éjszaka egész jól alakult, Zorka csak kétszer kelt, viszont Dani nem ébredt fel a sírásrívásra, most pedig együtt durmolnak, remélem hogy olyan kellemes alvós hangulatot kölcsönözve egymásnak a szobában, hogy még egy darabig nem is ébrednek fel :o).

2 Comments:

Hajnoca said...

Remélem beválik az új szobája mindenkinek.
Mi is ilyenek vagyunk a párommal. kattan egy rugós és már tologatjuk is a bútorokat ide oda, mert az ahogy van éppen akkor az úgy nem jó!
Gondolhatod, hogy a szomszédok mennyire szerethetik, de hát ha nekünk nem tetszik ... de mindig csak max. este 10-ig.:-)Addigra úgyis végezni szoktunk.

Zsukkata said...

Nekünk az a mázlink, hogy nincsenek szomszédok :o))).
Amúgy meg mióta az "új" szobában alszom, egyfolytában thrillerbe illő jeleneteket álmodom, mondtam is a férjemnek, erre felsóhajtott, hogy szegény Dani miket élhetett itt át :D! Bár szerintem ő jól aludt a régi szobájában, legalábbis sose panaszkodott.