2008. január 28., hétfő

Egy kis művészet

Nagggyon koncentrál...


... és íme, a Mű:

Az Első "Rajz" :-)

A képen látható törökbasa-forma közös alkotás, de a többi vonal egyedül Dani rajztehetségét dicséri. Néhol hullámos a papír, mert ugye amit az ember rajzol, azt utána gyorsan meg is kell nyalni, biztos, ami biztos. Meg a nagy odafigyelésben el is cseppen olykor egy kis nyál. Viszont a színes ceruzát meglátva már nem az volt az első gondolata, hogy milyen jó is lenne megenni, és ez már valami! Nem mondom, hogy egyszer-egyszer nem közelítette a színest a szájához, szép lassan, hogy észre se vegyem, de sikerült minden alkalommal ész érvekkel lebeszélnem őt a ceruzarágásról. Nagyfiú már, na.

És az a helyzet, hogy első szava akárhogy is nézzük, az "anya". Úgy, mint "anyaanyaanya". És az a legszebb benne, hogy ezt rám érti :-). Általában hívószóként használja, amikor keres, vagy amikor ő már Apával lent vár az autónál, hogy én is menjek már. Na jó, már valami olyasmi is elhagyta a száját egyszer, hogy "ava", de szerintem ez csak véletlen volt :-). A beszédben kb. itt tartunk, még nem mond verset a Gyermek. Vagyis lehet, hogy mond, csak mi nem értjük.

5 Comments:

Névtelen said...

Filctollat neki!!! :D

Névtelen said...

Jaja, az nagy kaland lenne :-) Száműztem az összeset a lakásból, hogy még véletlenül se bukkanhasson rá :-)

Névtelen said...

hát ez nagyon szép:)
legközelebb zsírkrétát veszek ajándékba:)
K.anyu

Névtelen said...

Pedig téged úgy ismertelek, kedves K.anyu, mint aki jó nagy halom alaposan fixálódó filctollat vesz :-) De köszi zsírkrétát, az jó lesz :-)

Névtelen said...

Szió!
Nálunk is megy a dobozolás és a különböző ételek extrém módszerekkel való szájba juttatása. Érdekes, hogy nem hajlandó babavillával enni, csakis a felnőttel, amitől lever a víz.A kanállal még én sem mertem próbálkozni, valahogy a könyvek által említett "nem baj, ha úrja kell festeni a konyhát, csak a gyerek próbálkozzon!"módszerhez még nem volt érkezésem.