2008. június 13., péntek

Seholszigeten jártunk

Ha már olyan szorgalmas ovibajárók vagyunk, természetesen az év végi ovis kirándulásból sem maradhattunk ki. Az úticél ez alkalommal a nőtincsi élménypark és indiántábor, a Seholsziget volt.
Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Gyönyörű helyen, igényesen kialakított park állatsimogatóval, játszóvárral, óriáscsúszdával, kisvonattal - ami a Tincsi névre hallgat, és amivel a nőtincsi tóhoz lehet eljutni egy körutazás részeként.

Dani kiválóan érezte magát a többi gyerekkel egyetemben, azt se tudta, hogy hova szaladjon - a kiscsirkéket nézni, a nyuszikhoz egy rövid kéznyalogatásra, vagy a csúszdához - szóval tényleg igazi élmény volt.



A vonatozás után megnéztük a sátortábort, itt valóban táboroztatnak gyerekeket, van lovastábor, meg kézművestábor, meg mittudoménsokminden, ami a honlapjukon olvasható. Egy lovasbácsi meg éppen gyakorolta a lovaglást, úgyhogy ilyet is láttunk, fiunk le volt nyűgözve, három éves korában megy lovagolni :-).
Rengeteg kép készült, de csak azokat raktam fel a flickr-re, amin többnyire Dani is látható, mert a honlapjukon olyan klassz fotók vannak a parkról és a különleges épületekről, hogy azokat inkább ott nézzétek meg :-).
Egyetlen hátrány, hogy csak hétvégén látogatható magánszemélyként, hétközben csak csoporttal. Bár ez is kizárólag csak a hozzánk hasonló munkabeosztású családoknak hátrány, akik amúgy is hétvégén járnak kirándulni, azoknak még erről a negatívumról se tudok beszámolni :-)
Úgyhogy nem akarok itt én reklámozni, de... :-)

1 Comment:

Névtelen said...

Váóóóóóó! Ez nagyon klassz lehetett. Irigy irigy irigy!
Gratulálun ka másfeledikhez4 Hogy is van ez? 1 egész és egy fél torta? Hm.... az már majdnem egy emeletes ;)
Pussz....