2009. április 22., szerda

Így állunk

Éppen 8 hónaposan, azaz tegnap kísérelte meg először az állást, akkor még csak úgy háromnegyedig sikerült felhúznia magát, amint azt az első kép bizonyítja. Ma már tökélyre fejlesztette a mutatványt, ez látható a második fotón.
Hadd tegyem hozzá, hogy ülni még nem ül, és ha meg is próbálom felültetni, eldől azonnal, nem támasztja meg magát a kezével sem. Az álldogálás viszont mindig vonzotta, már elég régóta edz rá, pl. ha ölbe vesszük, akkor is kinyomja magát álló helyzetbe, úgyhogy várható volt, hogy előbb-utóbb megpróbálkozik ölbe vétel nélkül is önmaga feltornászásával.
A cselekménysor fordított sorrendben sajnos elég nehézkesen megy, úgyhogy legtöbbször komoly segélykérő hangzavart kelt, ha már elfáradt az állásban és szívesebben lenne inkább fekvő pozícióban.

A nagykönyvben meghatározott sorrendet nem csak ebben az esetben rúgja fel, a fogai is fura rendben jönnek, az alsó kettő egyes után most a két felső egyesnek kéne jönnie, erre Zorka a két alsó kettest növeszti... nem egy szabálykövető a gyerek :o).

0 Comments: